سه شنبه ٠٤ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 893547
بازدید امروز: 63
کل بازدید: 3591787
بازدید کنندگان آنلاین: 2
اخبار > مدیرکل امور عشایر استان ایلام اعلام کرد:


  چاپ        ارسال به دوست

مدیرکل امور عشایر استان ایلام اعلام کرد:

ایلام - ایرنا - مدیرکل امور عشایری ایلام گفت: مشخصات و اطلاعات هفت هزار خانوار عشایری در سامانه ثبت اطلاعات جامعه عشایر استان ثبت شده است.
هفت هزار خانوار عشایر ایلام در بانک اطلاعاتی ثبت نام کردند
علی سلیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این سامانه اطلاعاتی مواردی چون سامان های عرفی عشایر، کانون ها و مناطق محل قشلاق و ییلاق، اطلاعات سجلی، وضعیت کشاورزی، میزان درآمد، تعداد احشام، وضعیت ایثارگری یا نهادهای حمایتی و ... عشایر استان ایلام ثبت شده است.
وی با بیان اینکه عشایر شهرستان ایلام 100 درصد در این سامانه و دیگر شهرستان ها نیز با درصدهای متفاوت ثبت نام کرده اند، افزود: سعی می شود تا قبل از بهمن ماه امسال تمام اطلاعات سایر خانوارهای عشایری استان ایلام که هنوز به این سامانه مراجعه نکرده اند جمع آوری و ثبت شود.
سلیمی یادآور شد: این بانک اطلاعاتی به طور مستقیم به سامانه ثبت احوال استان ایلام پیوند و لینک است و هرگونه رویدادی چون فوت، تولد، ازدواج و طلاق جامعه عشایری استان به صورت آنلاین به ثبت احوال مخابره می شود.
وی گفت: همچنین سامانه مکانیزاسیون خدمات ارائه شده به عشایر نیز در دست طراحی است که با راه اندازی این سامانه در آینده نزدیک تمام فعالیت های مربوط به عشایر استان ایلام از طریق این سامانه الکترونیکی رصد و کنترل می شود.
مدیرکل امور عشایری ایلام اظهار داشت: در این سامانه خدماتی چون آبرسانی، توزیع آرد، سوخت رسانی و توزیع پنل های خورشیدی و ... توسط پیمانکاران و همکاران خدمت رسان به صورت اتوماتیک کنترل و رصد می شود.
سلیمی یادآور شد: با کمک این تراشه و نرم افزار، سامانه خانوارهایی که آب دریافت کرده اند و محل مراجعه تانکرهای آبرسان در کانون های جمعیتی عشایری را کنترل و پایش می کند.
وی توضیح داد: یک تراشه الکترونیکی حاوی اطلاعات خدمات مخصوص جامعه عشایری بر روی تلفن همراه خانوارها نصب می شود و به عنوان مثال یک سیستم نرم افزاری دیگر نیز در داخل تانکرهای آبرسان قرار داده می شود.
وی افزود: با راه اندازی این سامانه دیگر امکان تخلف، سهل انگاری و اهمال کاری به طور چشمگیری کاهش و همه خدمات به جامعه عشایری زیر ذره بین این سیستم الکترونیکی قرار می گیرد.
به گزارش ایرنا، 71 درصد جمعیت دام استان ایلام در اختیار عشایر است و این قشر سالانه هفت هزار و 900 تن گوشت قرمز، 25 هزارتن شیر، 465 تن روغن حیوانی و 170 میلیارد ریال صنایع دستی به ارزش میانگین چهل میلیارد ریال تولید می شود.
استان ایلام دارای 9 هزار خانوار با جمعیت 60 هزار نفر و یک میلیون 400 راس دام سبک و سنگین است.

 

 


١٢:٤٠ - شنبه ٢١ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ٢٩٦٢    /    تعداد نمایش : ٥٧٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد