شنبه ٠١ ارديبهشت ١٤٠٣
سال همدلی تصویر دوم عشایر1 عشایر2
علی علیه السلام تجلی زیباترین ها* زیباترین ولادت: شرافت ولادت در مهبط وحی و فرودگاه فرشتگان الهی؛ یعنی کعبه، تنها، افتخار اوست. زیباترین نام: نام او از نام خدا مشتق شد؛ علی. زیباترین معلم: در محضر برترین وجود هستی زانوی آموختن بغل گرفت؛ در مکتب رسالت. زیباترین ایثار: در شب نیرنگ کفر باوران برای قتل پیامبر، او بود که شجاعانه شمشیرها را انتظار کشید. زیباترین عبادت: غرق در بحر دلدادگی، بی خود از خود، تیر را این هنگام باید از پای او بیرون کشید. زیباترین حماسه: بدر، احد، خیبر، خندق؛ کدام کس را یارای هماوردی با اوست. زیباترین سخنان: سخنش فروتر از سخن خالق و فراتر از سخن مخلوق بود؛ برادر قرآن. زیباترین شهادت: هنگام عشق بازی با خدا، در محراب بندگی!*
منو اصلی
بازدید
بازدید این صفحه: 893392
بازدید امروز: 275
کل بازدید: 3591374
بازدید کنندگان آنلاین: 1
اخبار > رئیس سازمان امور عشایر ایران


  چاپ        ارسال به دوست

رئیس سازمان امور عشایر ایران


رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: کل جوامع در کشور دچار تغییراتی شده اند و جامعه عشایری نیز از این تغییرات مصون نبوده است به همین دلیل حفظ عشایر بعنوان یک میراث گرانبها در اولویت قرار دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران، کرمعلی قندالی در نشست امروز یکشنبه 9 دی ماه با شهردار نصرآباد از توابع استان اصفهان اظهار داشت: کل جوامع در کشور دچار تغییراتی شده اند و جامعه عشایری نیز از این تغییرات مصون نبوده است.
وی گفت: خوشبختانه در کشور هنوز رگه هایی اصیل از زندگی عشایر وجود دارد اما این رگه ها در روستاها کمرنگ شده است.
رئیس سازمان امور عشایر ایران بیان کرد: یکی از وظایف ما ارائه خدمات زیربنایی مثل راه، آب و تامین سوخت فسیلی و تامین بعضی از کالاهای ضروری به کوچندگان است.
قندالی اظهار داشت: در سال 93 تا 95 سه مورد مصوبه خوب در شورای عالی عشایر و هیات دولت داشتیم که یکی از مصوبات طرح ویژه ارتقاء سطح سواد، دانش و مهارت در مناطق عشایری است که در آن وظایف همه دستگاه ها کاملا مشخص شده است و در سال 95 به دستگاه ها ابلاغ شده و جنبه اجرایی پیدا کرده و باید این را مطالبه کنیم.
وی گفت: در حوزه فرهنگ نیز طرح ویژه ارائه خدمات فرهنگی و مذهبی به عشایر است که در هیات دولت مصوب شده و بر اساس آن آحاد جامعه عشایری باید تحت پوشش فرهنگی و مذهبی دستگاه های مرتبط قرار بگیرند و وظیفه ما در سازمان و استانها این است که آنرا مطالبه کنیم.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به موضوع اختصاص سهمی برای عشایر کنکور، اظهار داشت: این موضوع را تا شورای عالی انقلاب فرهنگی هم برده ایم و دنبال این هستیم تا سهمیه ای به عشایر در حوزه رشته های صنایع دستی، دامداری و ... در نظر گرفته شود و این حق فرزندان عشایر است چون فرصت برابر برای آنان وجود ندارد ضمن اینکه استعدادهای خوبی هم در مناطق عشایری وجود دارد.
قندالی گفت: براساس آمار هنوز 70 درصد درآمد عشایر متکی به دام است به همین دلیل طرحی را در مناطق عشایری اجرا می کنیم تحت عنوان زنجیره تولید گوشت قرمز که به نوعی حرکت از دامداری سنتی به دامداری مدرن است.

وی اظهار کرد: در حوزه تسهیلات سال گذشته چهار میلیارد تومان در حوزه اصفهان دادیم که این تسهیلات ارزان با سود 4 درصد و دور برگشت 5 ساله و ضمانت زنجیره ای است که نیازی به وثیقه نیز ندارد. 10 درصد از اعتبارات اشتغال روستایی و عشایری داده اند و 10 درصد آن را به حوزه گردشگری اختصاص داده اند که باید از طریق سامانه کارا پیگیری شود.
رئیس سازمان امور عشایر ایران با اشاره به گردشگری عشایر و اینکه استفاده از هتل ها دیگر برای گردشگران جذابیت ندارد، گفت: گردشگری و بوم گردی عشایر در حال رونق گرفتن است البته این نوع گردشگری باید در حوزه سامانه های عرفی و چادرهای عشایر اتفاق بیفتد که درآمد حاصل از آن نصیب خود عشایر شود.
قندالی افزود: برندسازی محصولات عشایر در برخی مناطق در حال پیگیری است که ضوابط خاص خود را دارد و می توان از طریق شرکت های تعاونی عشایری این موضوع را پیگیری کرد.


٠٨:٥٤ - شنبه ١٥ دی ١٣٩٧    /    شماره : ٢٩٨٩    /    تعداد نمایش : ٦٧٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




آدرس سایت WWW.ashayer-ilam.ir کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت به عشایر ایلام تعلق دارد