به گزارش پاایگاه اطلاع رسانی سازمان امور عشایر ایران به نقل از روابط عمومی امور عشایر استان ایلام، علی سلیمی با بیان این مطلب افزود: پیش از این سالانه هفت هزار و ۹۰۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید می شد که با اجرای طرح تکمیل زنجیره تولید این میزان ۳۰۰ تن افزایش پیدا کرده و به هشت هزار و 200 تن رسیده است.
وی ادامه داد: عشایر استان دارای یک میلیون و 400 هزار راس دام هستند و ارزش گوشت قرمز تولید شده توسط آنان سالیانه بیش از 570 میلیارد تومان در سال است.
مدیرکل امور عشایر ایلام گفت: علاوه بر تولید گوشت قرمز، سالیانه 26 هزار و 815 هزار شیر و 465 تن روغن حیوانی، کشک، پشم و مو در استان توسط عشایر تولید و روانه بازار می شود.
وی اضافه کرد: در مجموع ارزش تولیدات عشایر استان ایلام بیش از 900 میلیارد تومان در سال است.
سلیمی یادآور شد: بیش از 9 هزار و 736 خانوار عشایری با جمعیت ۶۰ هزار نفر معادل 12 درصد جمعیت استان در ایلام زندگی می کنند که نقش مهمی در تامین نیازهای پروتئینی و فرآوده های دامی مردم استان دارند.